Issue: This control only accepts strings or null

Hi, Thank you for this useful tool. I ran into an issue when I am using the tool. When I write the Latitude and Longitude the LocalAddress web resource is loading the location correctly. But w...

Id #15 | Release: None | Updated: May 11, 2013 at 8:25 AM by sting2eye | Created: May 11, 2013 at 8:25 AM by sting2eye

Not showing records on dashboard

Hello Atul, greate work. Thank you for this. I'm having some problems showing records on dashboard. It doesn't give me any error but the records are not present on it. "Restrict cross-frame scripti...

Id #14 | Release: None | Updated: Aug 19, 2013 at 3:10 PM by X2Factor | Created: Feb 5, 2013 at 1:29 PM by renatodelrei

Date as a Conditional variable filter

Atul, Thank you so much for your solution. I have a couple of questions about how to properly construct the XML configuration: I can get my custom entity to load properly if I add the filter ...

Id #11 | Release: None | Updated: Oct 11, 2012 at 9:27 AM by atulcrm | Created: Oct 9, 2012 at 6:13 PM by mlachance

Hiding the table in right bottom on map

Hi Atul, I have a few queries for the mapping solution: 1) is it possible to hide the table on the right side bottom from any xml configuration or otherwise? 2) is it possible to change the colum...

Id #10 | Release: None | Updated: Sep 25, 2012 at 5:56 AM by atulcrm | Created: Sep 19, 2012 at 3:18 PM by Teena24

not mapping till street address

I have to map my leads on dashboards such that they are mapped till their street addresses, right now i see only 1 dot on dashboard for so many of my records that have the same zip code/city but di...

Id #9 | Release: None | Updated: Aug 31, 2012 at 12:53 PM by atulcrm | Created: Aug 30, 2012 at 8:08 AM by Teena24

Dashboard showing error

i have added lead entity to BingMapConfig.xml and have carefully filled the attributes.. yet i am getting this alert (attached) when the dashboard loads initially and when i choose lead(Display Nam...

Id #8 | Release: None | Updated: Aug 30, 2012 at 5:45 PM by Teena24 | Created: Aug 27, 2012 at 12:55 AM by Teena24

Error: Metadata of Entities is not set yet

I am getting the above error when trying to use the defaul solution and configuration. I have the maps working at the contact and account entity (fill lat/long works), however when viewing the Bing...

Id #7 | Release: None | Updated: Feb 5, 2013 at 8:56 AM by Abhishekbakshi | Created: Jun 21, 2012 at 7:00 PM by mhammo

Cannot change window size when opening record from dashboard

When you try to open a record such as an Account from the dashboard, the Account form cannot be maximized, nor do you get the selector to change the size manually when you hover over the edge of th...

Id #6 | Release: Bing Map Browser Solution | Updated: Jul 8, 2012 at 5:26 PM by mlachance | Created: Apr 24, 2012 at 9:18 PM by aliciamunson

Nothing happens when I click on FillLatLong

I followed your instruction and I installed the See in Action solution and created Bing Map Key; however, when I click on FillLatLong, nothing happens. I checked that entity name and fields are co...

Id #5 | Release: None | Updated: Jan 25, 2012 at 11:39 AM by atulcrm | Created: Jan 24, 2012 at 7:44 PM by crmworker

Map do not show properly within the entity

Hi, I have added the Locate Address Web Resource into the Contact form and it was working fine. However, for some reason the map started not showing properly. It only shows a bit of the map on th...

Id #3 | Release: None | Updated: Jul 14, 2012 at 1:12 PM by mlachance | Created: Sep 13, 2011 at 7:16 AM by evrenoz

  • 1-10 of 10 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • 10
    • Work Items